Uw toekomst, vandaag.

Bij Confideo kunt u terecht voor volgende diensten

Verzekeringen


Verzekeringen bieden u en uw omgeving veiligheid, zodat u zorgeloos door het leven kan stappen. Uw kroost heeft de ruit van de buurvrouw laten sneuvelen? Eén van uw chauffeurs heeft een deuk gemaakt in een geparkeerde auto? Tijdens uw opendeurdagen werden de hapjes breed uitgesmeerd over het nieuwe pak van uw beste klant? In al deze gevallen zal uw verzekeringsmakelaar u bijstaan zodat u geen financiële gevolgen van deze slechte herinneringen moet dragen.

Maar verzekeringen zijn ondertussen een zeer complexe materie geworden. Er zijn zowel voor uw privéleven als voor uw zakelijke belangen ondertussen zoveel verschillende producten en formules, dat het als leek onmogelijk is om de juiste keuzes te maken.

Daarom is het erg belangrijk dat u kan rekenen op de steun en het advies van een betrouwbare makelaar die u door het verzekeringsaanbod gidst.

Bankzaken


Ongeacht onze activiteit, onze interesses, onze levensstijl, bij elke stap in ons leven worden we geconfronteerd met financiële vragen. Hoe hoger het bedrag waarover we het hebben, hoe meer dat we de hulp nodig hebben van een professionele bankier die in alle discretie met u kan overleggen wat de beste oplossingen zijn voor uw financieringsbehoefte of u het aangepaste beleggingsadvies kan geven.

Vastgoed


Home, sweet home…
Een huis is niet zomaar een adres of een hoop bakstenen. Thuis is de plaats waar u zich goed voelt, waar u samen met uw familie en vrienden rust vindt, waar u de batterijen weer oplaadt.

Een huis kopen of huren is dus een zeer belangrijke beslissing. Om een goede keuze te maken is het belangrijk te kunnen rekenen op de hulp van een professionele makelaar, die luistert naar uw noden en die over een voldoende breed aanbod beschikt om u in alle rust verschillende opties te kunnen aanbieden.

Ook wanneer u uiteindelijk besluit uw eigendom te verkopen, moet u terecht kunnen bij een partner die u helpt om de juiste waarde voor uw pand te realiseren.