Voor elk risico de gepaste verzekering.

Wie zijn we?

Baillien verzekeringen maakt deel uit van de Confideo Groep, een sterke professionele groep die actief is op het vlak van verzekeringen, bankieren en vastgoedactiviteiten.

Sinds de start van onze activiteiten als onafhankelijke verzekeringsmakelaar, hebben we ons steeds tot doel gesteld het langdurige vertrouwen van onze klanten te winnen. Dankzij deze klantgerichte aanpak zijn we erin geslaagd om onze activiteiten sterk uit te breiden zodat we vandaag één van de belangrijkste spelers op de Limburgse verzekeringsmarkt zijn.

Maar we zijn niet alleen organisch gegroeid. We hebben onze activiteiten ook uitgebreid door samenwerkingsverbanden en gerichte overnames. Meer dan het zakencijfer was professionalisme en klantentrouw onze leidraad bij overnames. Alleen organisaties die onze klantgerichtheid en onze betrouwbaarheid deelden kwamen in aanmerking voor samenwerking.

Ondanks onze sterke groei, zijn we er altijd in geslaagd om onafhankelijk te blijven. Omdat we een brede waaier aan producten en diensten kunnen aanbieden, zijn we in staat om onze klanten oplossingen op maat aan te bieden.

Vandaag staan we onze klanten ten dienste vanuit diverse kantoren in Limburg. Al onze medewerkers zullen u met de nodige ervaring en kennis te woord staan wanneer u hen om advies vraagt betreffende uw verzekeringen.