Proesmans Staf-2722

Staf Proesmans

bestuurder
089 41 18 70
staf.proesmans@confideo.be
Triest Gilles-2524

Gilles Triest


089 41 18 70
gilles.triest@confideo.be

De Confideo Groep is ontstaan door de samenwerking van professionele spelers op het vlak van verzekeringen en vastgoedactiviteiten.

Sinds de start van onze activiteiten als onafhankelijke verzekeringsmakelaar zo’n 20 jaar geleden in Houthalen, hebben we ons steeds tot doel gesteld het langdurige vertrouwen van onze klanten te winnen. Dankzij deze klantgerichte aanpak zijn we erin geslaagd om onze activiteiten sterk uit te breiden zodat we vandaag één van de belangrijkste spelers op de Limburgse verzekeringsmarkt zijn.

Maar we zijn niet alleen organisch gegroeid. We hebben onze activiteiten ook uitgebreid door samenwerkingsverbanden en gerichte overnames. Meer dan het zakencijfer was professionalisme en klantentrouw onze leidraad bij overnames. Alleen organisaties die onze klantgerichtheid en onze betrouwbaarheid deelden, kwamen in aanmerking voor samenwerking.

Ondanks onze sterke groei, zijn we er altijd in geslaagd om onafhankelijk te blijven. Omdat we een brede waaier aan producten en diensten kunnen aanbieden, zijn we in staat om onze klanten oplossingen op maat aan te bieden voor hun verzekeringen, hun beleggingen of hun vastgoedtransacties.

Doordat we actief zijn op het vlak van verzekeringen en vastgoed, zijn we voor onze klanten ten slotte een bevoorrechte partner voor alle belangrijke beslissingen van financiële aard. Op die manier bouwen we met onze klanten een langdurige relatie op waarbij ze vertrouwelijke informatie in alle vertrouwen met een beperkt aantal medewerkers zullen delen. Want discretie is voor ons een kostbaar begrip.