Ongevallenverzekering

Vergeet uzelf, als bedrijfsleider, niet in te dekken tegen ongevallen met de juiste verzekering. Als ondernemer stelt u altijd het belang van uw bedrijf voorop, maar af en toe moet u ook aan uzelf denken. Een ongeval kan immers zware gevolgen hebben voor u en voor uw gezin. En de verplichte arbeidsongevallenverzekering biedt voor u géén dekking.

Een ongeval kan iedereen overkomen. Het kan leiden tot een tijdelijke ongeschiktheid, maar ook tot een blijvende invaliditeit. De financiële gevolgen kunnen ernstig zijn, voor uzelf en uw gezin. Via de arbeidsongevallenverzekering bent u alvast niet verzekerd. Die verzekering geldt enkel voor uw werknemers. U kunt ze wel uitbreiden zodat ook u als zaakvoerder verzekerd bent, maar u bent niet wettelijk verplicht dat te doen.

SOEPELE FORMULE bij confideo

Een ongevallenpolis is doorgaans erg soepel: u bepaalt welke situaties u wilt dekken. Meestal dekt de verzekering zowel ongevallen tijdens het werk als daarbuiten. Samen met u zoeken we naar de beste formule, op basis van uw persoonlijke situatie, en bepalen we de bezoldiging, die u in de loop van het contract kunt aanpassen.

Als bedrijfsleider hebt u behoefte aan gespecialiseerd verzekeringsadvies. Dankzij de oplossingen van Confideo kunt u zich met een gerust hart focussen op uw business.

Klik hier voor meer info